Pon-Pet: po dogovoru
J.Miše 4, Sesvete
+385 1 5615 631
Pon-Pet: 9:00-20:00
J.Miše 4, Sesvete
+385 1 5615 631

Estetska medicina

Hijaluronski fileri su siguran i popularan tretman koji vam omogućuje da postignete željeni oblik, volumen i konturu usana bez invazivnih kirurških zahvata.

Image link

Ovaj jednostavan postupak pruža trenutačne i prirodne rezultate, ističući vašu ljepotu na potpuno novi način.

Nekoliko ključnih prednosti hijaluronskih filera:

Hijaluronski fileri se koriste za povećanje volumena usana, čineći ih punijima i senzualnijima. Možete postići prirodan izgled s diskretnim povećanjem ili se odlučiti za izraženiji efekt, prilagođavajući tretman vašim željama.

Fileri se također koriste za definiranje konture usana. Ako želite imati jasno istaknutu i preciznu liniju usana, hijaluronski fileri su odličan izbor. Kontura usana može se prilagoditi vašem individualnom obliku lica, stvarajući skladan i estetski privlačan izgled.

Hijaluronska kiselina, koja je ključni sastojak ovih filera, ima sposobnost zadržavanja vode u koži. To znači da će vaše usne biti hidratizirane i izgledati mlađe. Hijaluronski fileri također mogu smanjiti sitne bore oko usana, dajući vam svježiji i mlađi izgled.

Jedna od najvećih prednosti hijaluronskih filera je što pružaju prirodne rezultate. Fileri se postupno razgrađuju u tijelu tijekom vremena, pa se tretman može prilagoditi i ponoviti kako bi se postigao željeni izgled. Stručni stomatolozi i dermatolozi koriste svoje vještine i iskustvo kako bi osigurali da rezultat izgleda prirodno i harmonično s vašim ostalim crtama lica.

Hijaluronski fileri su neinvazivni tretman, što znači da ne zahtijevaju kirurške zahvate niti opću anesteziju. Većina pacijenata može se vratiti uobičajenim aktivnostima odmah nakon tretmana. U rijetkim slučajevima može se pojaviti blago crvenilo ili oticanje, ali to obično brzo prolazi.